Image
Top
Navigation

Taller d’Art Manolo Hugué

Presentació

El Taller d’Art Manolo Hugué és una escola municipal d’expressió visual i plàstica que inicia la seva activitat l’any 1980.

El Taller d’Art és un espai d’oci i de creació en el que es potencia la creativitat personal d’infants i d’adults complementat-la amb el coneixement de disciplines com l’escultura, el gravat, la serigrafia, el dibuix, la pintura, la fotografia, el vídeo, la joieria i la ceràmica.

Actualment a més dels cursos anuals s’hi programen tallers trimestrals i de cap de setmana per a adults per conèixer altres tècniques i el mes de juliol se n’amplia l’oferta amb cursos monogràfics de diferents disciplines.

Durant aquests anys, el Taller ha col·laborat amb altres entitats culturals i ha esdevingut un important referent comarcal per la seva línia pedagògica.

Paral·lelament, l’escola organitza exposicions amb els treballs que han creat els alumnes i té un paper actiu en la vida cultural del municipi, col·laborant en el concurs de dibuix infantil de Festa Major, i en el ninot de Carnestoltes, i participant en la Fira de Titellaires Romà Martí i en la Mostra Internacional d’Art Urbà MIAU.