Image
Top
Navigation
08/06/2012

Visita estudi Perico Pastor

El divendres dia 8 de juny un grup d’alumnes adults i professors del Taller d’Art van visitar l’estudi de l’artista Perico Pastor al barri de Poblenou de Barcelona.
Allà van poder veure la manera de treballar de l’artista que va fer una demostració de la tècnica que utilitza en la seva obra sobre paper, així com tot el material que fa servir: papers japonesos, plumilles, aquarel.les.

Ja fa dos anys que des del taller de pintura es prepara una visita a l’estudi d’un artista. El curs passat es va anar a l’estudi d’Eduard Arranz Bravo.
S’ha convidat a Perico Pastor a visitar l’exposició dels alumnes infants del Taller d’Art i la col.lecció permanent del Museu Thermalia.

Perico Pastor és un artista mediàtic amb una plena dedicació a l’art, tant amb obra gràfica com en pintura i aquarel·la. La seva obra es pot veure a diferents països i museus tant nacionals com internacionals. Recentment va exposar a la galeria DIEU i a l’Espai Roca Umbert de Granollers i en aquests moments podem trobar obra seva a la galeria Carme Espinet de Barcelona.